carieră

"Cu o gamă largă de conţinut din toate genurile şi platforme ce sunt recepţionate de sute de milioane de oameni din toată lumea, diversitatea şi incluziunea sunt prezente în însăşi inima activităţii Sony Pictures Entertainment.

Prin intermediul eforturilor noastre în această direcţie, căutăm să celebrăm talentul individual, diferenţele şi contribuţiile din punct de vedere valoric ale echipei internaţionale de angajaţi . În 2012, un sondaj privind globalitatea angajaţilor noştri, a anunţat o creştere semnificativă a percepţiei lor asupra gradului de incluziune, comparativ cu acelaşi studiu efectuat în anul 2010.

SPE este un angajator care pune preţ pe oferirea de şanse egale în toate practicile, politicile şi procedurile sale. Nici o persoană angajată sau potențiali angajaţi nu vor fi trataţi diferit indiferent de rasă, vârstă, credinţe, orientare sexuală, culoare, naţionalitate, origine etnică, dizabilităţi, religie, gen, stare civilă sau apartenenţa la vreun sindicat, acolo unde este cazul."

https://www.sonypicscareers.com/